Udviklingsalder hos voksne udviklingshæmmede – UDSOLGT

Udviklingsalder hos voksne udviklingshæmmede

Udviklingsalder hos voksne udviklingshæmmede – UDSOLGT

Kuno Beller’s udviklingsbeskrivelse af småbørn. Revideret udgave til anvendelse ved vurdering af udviklingsalderen hos voksne udviklingshæmmede.

152,00 kr. (190,00 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvordan sikrer vi størst mulig livskvalitet hos voksne udviklingshæmmede? Det er en afgørende forudsætning, at de udfordringer vi stiller til den udviklingshæmmede, svarer nogenlunde til det, vedkommende kan klare. Hvis udfordringerne er for store, reagerer den udviklingshæmmede med frustration og aggression, og volden er lige om hjørnet. Er udfordringerne for små, giver det også forringet livskvalitet. Denne bog giver mulighed for at foretage en realistisk og differentieret vurdering af udviklingsalderen hos mange voksne udviklingshæmmede. Den er således et værktøj til det personale, der har brug for en mere præcis udviklingsprofil, for eksempel i forbindelse med udarbejdelse af pædagogiske planer for voksne udviklingshæmmede. Materialet gør dig i stand til at vurdere udviklingsalder i området 0-6 år og er en god tilgang til at vurdere udviklingsalderen hos gruppen af svært udviklingshæmmede, der har brug for personaledækning døgnet rundt eller i de vågne timer.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]