Vertikal Udvikling

Vertikal Udvikling

Vertikal Udvikling

215,20 kr. (269,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Vertikal Udvikling

– En personlig historie om, hvordan evnen til at reflektere og tage risici vil ændre måden, hvorpå du leder, lever og skaber resultater

I løbet af mit liv har jeg kendt styrken i historiefortælling. Og dette er mig, der fortæller min historie. Med mere end 20 år brugt på at arbejde i multinationale selskaber, kan jeg fortælle, at jeg ikke bare har lært mine mest værdifulde erfaringer på kontoret. Denne historie dækker et årti af mit liv, da min karriere tog mig tværs over kloden. Du får min ærlige læring om lederskab, kultur, at lede transformation, og ikke mindst personlig udvikling. Som alle andre ledere, har jeg håndteret nogle situationer godt, og andre mindre. Jeg har haft glorværdige succeser og snublende fiaskoer. Jeg har fornemmet frygt og frygtet det ukendte. Men ved at forblive nysgerrig, fortsætte med at tage risici, søge råd fra andre, og dyrke evnen til selvrefleksion, har jeg formået at lære og vokse – ja, vokse “vertikalt”. I dag, styrer jeg liv og lederskab på en mere konstruktiv måde, og denne bog deler det hele. Jeg håber, at min historie lærer dig noget, inspirerer dig, eller i det mindste anspore dig til at reflektere over dit eget liv.

Yderligere information

Vægt 0,7 kg
  • Forfatter: Kim Hafjall
  • År: 2022
  • Sidetal: 329
  • Forlag: Saxo publish

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]