Den lille røde kuffert

Den lille røde kuffert

215,20 DKK (269,00 DKK inkl. moms)

– 31 aktiviteter til små penge i børnehave og sfo

Forfatter: Christiane Pedersen og Naja Pedersen År: 2018 Sideantal: 160 Forlag: FRYDENLUND
Varekategorier: , , ISBN: 9788771188271.

Produktbeskrivelse

Meningsfulde pædagogiske aktiviteter behøver ikke at være dyre eller tidskrævende. Den lille røde kuffert indeholder alt, hvad I skal bruge for at skabe lærerige og sjove aktiviteter for børn.

I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til at opfinde nye, sjove og pædagogiske lege i børnehaven eller sfo’en. Den lille røde kuffert er en lege- og læringsbog med 31 aktiviteter, der både er billige og enkle at sætte i værk.

Prøv f.eks. Klokken 16-kufferterne med legetøj, der kun må bruges i dagens sidste timer. Det giver spænding og glæde blandt de børn, der venter på at blive hentet. Og det er nemt at rydde op igen, så man hurtigt kan komme ud ad døren, når far eller mor dukker op.

Bogen bygger på, at det skal være meningsfuldt for børnene at være i institution. Med et minimalt budget kan pædagoger finde masser af inspiration til aktiviteter som:

    mini-OL
    sneglevæddeløb
    byskattejagt
    valgdag
    og meget mere.



Hver aktivitet er udførligt beskrevet med fremgangsmåde, aldersgruppe, materialer og hvorfor, den er vigtig i den daglige, pædagogiske praksis. Hertil kommer et kopiark med læringsmål for hver aktivitet, lige til at kopiere og med plads til at skrive egne erfaringer ind. Den lille røde kuffert gør det nemmere at udføre praktisk pædagogisk arbejde, så det er både billigt og sjovt.

Yderligere information

Vægt 0.850 kg