Robin Ridderhat og Rødlisten

Robin Ridderhat

Robin Ridderhat og Rødlisten

199,96 kr. (249,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Robin Ridderhat og Rødlisten

Mange dyr og planter herhjemme er truede. Det påvirker også børnene, der skal leve i en verden fattigere på arter. En  undersøgelse fra Epinion viser, at de fleste børn kender til arternes tilbagegang, og at det bekymrer dem. Rim med Robin Ridderhat og Rødlisten henvender sig derfor især til de 5-9-årige. Med fokus på små rimende historier fra den danske natur viser den, at truede arter er meget andet end tigre og isbjørne langt væk.

Med udgangspunkt i rødlisten over truede dyr og planter i Danmark rimer Lotte Salling sig igennem svampe, bier, mosser, fugle, bævere, sommerfugle, hasselmus og mange flere. Disse rim er en fornøjelse at læse op. Der er rytme og schwung i hvert eneste ord og sætning, det bliver nærmest som en sang. Selv om det er på en trist baggrund med truede arter, bliver man både klogere og i godt humør af rimene. Illustrationerne er tilsvarende farverige, livlige og finurlige, med masser af detaljer og små ekstra tekstbokse.

Find masser af gratis aktiviteter og sproglege til bogen “Rim med Robin Ridderhat og Rødlisten”, på Silkeborg-bibliotekernes hjemmesideKlik HER.

Bla. finder I: Rim- og sproglege / Tegne- og maleark / Sprogbrikker / Kreative forløb / Naturvidenskab / Sjove ideer til ude-aktiviteter /Undervisningsforløb osv.

  • Forfatter: Lotte Salling

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]